Design a site like this with WordPress.com
Get started

Inimi făcute praf

Am oftat si am absorbit înăuntrul meu durerea tuturor femeilor care nu își mai amintesc cum e să fie iubite. Am vrut să mă eliberez de ceea ce mă apăsa și îmi îngreuna respirația. Acum respir și mai greu. Piatra de pe inimă mi-a devenit bolovan. Nu știu cum să scap de el. Am pornit o furtună de lacrimi, în speranța că asta îl va da la o parte. Măcar puțin, cât să nu mai doară atunci când respir. E tot acolo. Și lacrimile astea taie în carne și în inimă.
Cum să (îți) scriu când ochii îmi ard și abia mai văd? Încerc să ajung la tine, dar nu știu dacă o să pot dărâma zidurile pe care le-ai ridicat din teama de a te lăsa iubit. Te-ai simți expus și nu ești pregătit pentru asta. Nu există un moment perfect pentru a iubi. De cele mai multe ori, iubim cu cea mai mare intensitate în cel mai nepotrivit moment.
Când mi-am lăsat hainele să cadă, am urcat cu sufletul până la tine. L-ai îndepărtat. Mi-ai cerut să îl acopăr cu ceva. Să nu vezi. Să nu știi că te iubesc. Ai vrea să te iubesc doar cu trupul. Un trup dezgolit e mai ușor de iubit și de uitat. Eu nu pot veni la tine doar cu trupul, tu nu îți poți aduce sufletul aproape de al meu.
Mă cuprind într-o îmbrățișare sub așternuturile astea reci și aș vrea să spun că aș da orice ca să îți mai simt mâinile pe pielea mea, dar nu cred că mi-a mai rămas ceva de dat. Ți-am dat deja totul, poate chiar mai mult.
Am crezut că o să mor de dorul tău, dar nu se moare de dor. Ar fi mult prea ușor.

Advertisement

11 responses to “Inimi făcute praf”

   1. Ai scris cu multă emoție… as fi vrut sa scriu cuvinte, dar sunt mici, seci… ti-am lăsat o inimă, ba chiar două. Uite așa ne strângem aici la tine… De dor.

    Liked by 1 person

 1. ❤️

  Liked by 1 person

  1. Mulțumesc din inimă, Oana!
   Ai spus atât de multe cu cele două inimi, dar eu știu sigur că nici cuvintele nu ți-ar fi fost și nu îți sunt mici sau seci.
   Scriu cu dor și uneori despre dor. Mă bucur foarte mult când vă strângeți aici….De Dor – cum ai spus-o tu atât de frumos!
   Te îmbrățișez! ❤️

   Liked by 1 person

 2. Transformă dorul în cuvinte, așa cum faci deja… Ce-ar fi un om fără un dor pe lume?
  Și, dacă-mi permiți, lasă zidurile reci, să nu te ia și pe tine frigul. Unele ziduri cad pînă la urmă. Altele însă ajung ruine și tot se țin semețe pe picioare. Asta ține numai de materialul din care sînt făcute ele și prea puțin de tine…

  Liked by 2 people

  1. Îți mulțumesc din inimă pentru gândurile frumoase, Issa! ❤️ Îmi place să transform dorul in cuvinte. Scrisul mă împlinește.
   Am citit undeva că dacă o ușă nu se deschide, nu e ușa ta. La fel e și cu zidurile. Și dacă vor cădea până la urmă, nu e mereu chiar cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. Depinde ce găsim dincolo de zidurile reci.
   Să ai o săptămână frumoasă! 🤗

   Like

  1. Îți mulțumesc din inimă, Potecuțo! Mă bucur foarte mult!
   Să ai o săptămână frumoasă!
   Te îmbrățișez cu drag! ❤️

   Liked by 1 person

 3. Scrii frumos despre iubirea ideala,
  Dar iubirea absoluta este ancestrala.
  Este starea sufleteasca primordiala,
  Care pastreaza-n inima doar primavara…

  “Duhul este acela care dă viaţă, carnea nu foloseşte la nimic; cuvintele pe care vi le-am spus Eu sunt duh şi viaţă.”

  O saptamâna relaxanta, în toate aspectele binecuvântata, draga Bianca Alina!

  Liked by 1 person

  1. Îți mulțumesc din inimă, Iosif!
   La fel îți doresc și eu! 😊

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: